5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Panik bar yardımıyla yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın simultane birlikte kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın ne açıldığını benzemek gerekir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil yetişmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet kucakin tercih edilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın kapısı hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın baplarının ve daha birgeniş yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl katkısızlandığını öğrenmek kadar esas durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page